cover

cover

Printvriendelijke versie

Voor een printvriendelijke weergave kun je op de titel van het recept klikken. Onderaan vind je de Print Friendly button. De printvriendelijke versie opent in een nieuw venster.

vrijdag 4 april 2014

Pasta met kervelpesto

Nu ik deze overheerlijke kervelpesto gemaakt heb, moet ik het natuurlijk ook gebruiken. En - net zoals de traditionele pesto - gaat deze pesto prima samen met pesto. Maar wacht, alleen pesto is natuurlijk wel een beetje karig...en waar zijn de groenten? 


Ingrediënten

250 g pasta
1 ui
2 teentjes knoflook
1 el paprikapoeder
2 eieren
75 g crème fraîche
30 g walnoten
zout, peper
2 el olijfolie

Bereiding

Hak de ui en de knoflook fijn, hak de walnoten grof. Kluts de eieren, meng ze met de crème fraîche en de pesto en breng dit mengsel op smaak met zout en peper.
Kook de pasta met een beetje zout beetgaar, giet af en laat uitlekken.
Verhit de olie in een pan op matig vuur en fruit de ui, knoflook en paprikapoeder 2 minuten. Draai het vuur laag en doe de pasta in de pan, voeg het eimengsel toe en roer tot het gaat stollen. Schep de noten door de pasta.
Serveer met een salade.

Voor 2 personen 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen